loading

  O NAS   


AVTOTEHNA VIS in URBAS d.o.o.
je bila ustanovljena leta 2001 kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamke OPEL.


V AVTOTEHNI VIS in URBAS d.o.o. nam je uspelo podjetje prilagoditi vsem spremembam in zahtevam, tako da lahko danes ponudimo celotno storitev za kupce vozil po najvišjih storitvenih standardih. Poleg novih vozil imamo v ponudbi kakovostna rabljena vozila in finančne storitve (različne oblike posojil, finančni in operativni leasing, zavarovanje).

Zavedamo se, da so poleg jasne vizije in tehničnih zmogljivosti najpomembnejši element uspešne družbe njeni zaposleni. V AVTOTEHNI VIS in URBAS d.o.o. neprestano izobražujemo zaposlene, tako po programih principalov znamk, ki jih zastopamo, kot tudi svojih lastnih, s katerimi želimo zaposlene pripraviti za nove izzive, s katerimi se vsakodnevno soočajo.

Opis dejavnosti podjetja Avtotehna Vis in Urbas:


- prodaja novih :

  • osebnih vozil OPEL
  • dostavnih vozil OPEL

- prodaja kakovostnih rabljenih vozil
- financiranje nakupa novih in rabljenih vozil
- zavarovanje novih in rabljenih vozil
- prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme za:

  • osebna vozila znamke OPEL
  • dostavna vozila znamke OPEL

- mehanična, kleparska in ličarska delavnica

Prodaja novih vozil Opel

Izbirate lahko med obsežno ponudbo vozil OPEL.

Prodaja rabljenih vozil

Na zalogi in v ponudbi našega podjetja je vedno dovolj kvalitetnih rabljenih vozil, ki izpolnjujejo predpise o tehnični brezhibnosti vozil. Vsa rabljena vozila so bila pregledana in po potrebi so bili izrabljeni deli zamenjani s kvalitetnimi nadomestnimi deli. Rabljena vozila lahko zamenjate po sistemu staro za novo. Cenitve za oceno vašega rabljenega vozila so brezplačne. Poleg prodaje rabljenih vozil vam ugodno uredimo tudi prepis lastništva vašega rabljenega vozila.

Financiranje in zavarovanje vozil

Prodajni svetovalci vam bodo na vašo željo predstavili možnost financiranja nakupa vašega vozila. Kredit, finančni leasing in operativni leasing so produkti, ki vam bodo v pomoč pri nakupu želenega vozila. Ob prevzemu vozila lahko izkoristite možnost in vozilo zavarujete. Tako financiranje kot zavarovanje lahko opravite v prostorih AVTOTEHNE VIS in URBAS ter s tem prihranite čas in denar.

Prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme

V prodajno servisnem centru AVTOTEHNE VIS in URBAS lahko dopolnite obstoječo opremo vašega vozila z nakupom DODATNE OPREME, vedno pa so vam na razpolago tudi ORIGINALNI NADOMESTNI DELI. Pri nas lahko dobite nadomestne dele in dodatno opremo za vsa vozila znamke OPEL.

Servis vozil Opel

Ne glede na to ali gre za REDNI SERVISNI PREGLED ali za POPRAVILO vozila, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z MODERNO TEHNOLOŠKO OPREMO. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Večkrat letno pa za svoje stranke poskrbimo tudi z BREZPLAČNIMI PREVENTIVNIMI PREGLEDI vozil.

Na vrh